klein visual

Onze diensten

Bij Klein Visual maken wij impact volle content. Met de juiste equipment en eigenstijlse creativiteit brengen wij jouw verhaal tot leven. Of je nu je merk, je personeel, het werkproces of je producten in beeld wilt brengen, Klein Visual helpt je om je doelen te bereiken.

Nog niet helemaal duidelijk waar je moet beginnen? Vul dan onze quick scan in en we helpen je op weg met de eerste stap!

CREATE SOMETING WITH IMPACT

Videografie

Videoproducties versterken uw boodschap en maken een impact. Zet uw merk in de schijnwerpers met professionele video’s.

Fotografie

fotografie kan de website  visueel aantrekkelijker maken, helpen om producten online te verkopen, of een sterke eerste indruk maken op potentiële klanten.

Drone

Met drone beelden kunnen unieke hoeken in beeld gebracht worden. Om zo de wow-factor te bereiken.  Zo behoud je de aandacht van je doelgroep op een unieke wijze.

Online marketing

Op verschillende online platformen zichtbaar worden  helpt jouw organisatie met groeien.

JE BENT NIET DE ENIGE:

LEDTERS
LEDTERS
2023-02-01
Heel erg fijne ervaring gehad met Klein Visual. Lucas heeft zeer zorgvuldig productfoto's gemaakt van mijn lichtletters met een schitterend resultaat. Tot op de kleinste details was alles netjes verzorgd.
Madelon
Madelon
2023-01-22
We werken reeds een aantal weken samen met veel plezier samen met Lucas! Kwaliteit, punctualiteit en vriendelijkheid kun je verwachten als je met hem samenwerkt. 5 stars 🙂
Rosanne de Korver
Rosanne de Korver
2023-01-17
Heel fijn om mee samen te werken, denkt goed mee en levert de video's snel aan. Wij zullen in de toekomst zeker nog vaker gebruik gaan maken van deze diensten. Met vriendelijke groet, Rosanne de Korver namens de gemeente Gilze en Rijen
Jamilene Ridderstaat
Jamilene Ridderstaat
2022-12-11
Lucas heeft een leuk filmpje gemaakt voor ons project de Verschilmakers. Hij heeft oog voor detail, een duidelijke visie en veel kennis en expertise in huis. We zijn heel blij met het eindresultaat😊
ellis Uytdehage
ellis Uytdehage
2022-12-09
Wat een mooi resultaat. Lucas heeft een aftermovie gemaakt van onze stage en bedrijvenmarkt op school.
Daniëlle Bink
Daniëlle Bink
2022-07-28
Lucas Klein heeft onlangs een video-opname gemaakt van de groep 8 eindmusical van JPS de Kring. Een opname met goed beeld en prima geluid. Ik kan Lucas van harte aanbevelen!
Lian van Strien
Lian van Strien
2022-03-18
Lucas bedankt jij hebt een mooi product voor ons afgeleverd. Mooi PR materiaal.
Auto Rijen
Auto Rijen
2021-11-16
Wij (Auto Rijen) hebben gebruik gemaakt van de diensten van Klein Visual en zijn zeer tevreden over onze bedrijfsvideo! Lucas werkt zeer professioneel en heeft de perfecte geavanceerde apparatuur om de klus te klaren! Deze jongeman denkt met je mee tijdens het gehele proces. Zowel in de voorbereiding als in de afwerking blijft hij meedenken om zo tot het beste resultaat te komen! Keep up the good work! Gr Ahmet.

klaar voor de volgende stap?

faq

Meest gestelde vragen

Een videoproductiebureau helpt bedrijven bij het maken van professionele en krachtige video’s om hun doelen te bereiken. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van video’s met hoge kwaliteit, waarmee je je doelgroep kunt aanspreken en je boodschap kunt overbrengen op een effectieve en aantrekkelijke manier. Een videoproductiebureau helpt ook bij de voorbereiding, zoals het schrijven van een script, het maken van opnames en de montage en de postproductie. Een videoproductiebureau bouwt ook een duurzame relatie op met de klant, waardoor ze een video kunnen maken die precies bij hun wensen past.

Met video’s kun je je doelgroep betrekken en je boodschap overbrengen op een veel persoonlijkere manier. Video’s hebben de unieke mogelijkheid om verhalen uit te leggen, mensen hun aandacht te krijgen en informatie te delen. Video’s geven je ook de mogelijkheid om je SEO te verbeteren, waardoor je meer verkeer naar je website kan leiden. Met video kun je de juiste doelgroep aanspreken zodat je kan laten zien wat je te bieden hebt en waardoor je een betere connectie kunt maken. Bovendien kun je met video je merkwaarde verhogen door je doelgroep te laten zien wie je bent en wat je doet.

Het verschil tussen een bedrijfsvideo en een promovideo is dat een bedrijfsvideo meestal een algemene video over het bedrijf is, waarin wordt gepresenteerd wie je bent, wat je doet en waarom je uniek bent. Terwijl een promovideo meer gericht is op een specifieke product of dienst. Het doel is om de kijker ervan te overtuigen dat ze het product of de dienst moeten kopen. Het maakt niet uit of je een bedrijfsvideo of een promovideo maakt, beide hebben hun voordelen. Maar als je een video wilt maken die zowel je bedrijf als je producten en diensten presenteert, is het verstandig om een bedrijfsvideo te maken.

De kosten van een videoproductie kunnen sterk variëren, afhankelijk van de lengte van de video, de complexiteit van de productie en de locatie waarop de opnames gemaakt worden. Bij Klein Visual zullen we samen met jou een offertetraject doen, waarin we de exacte kosten voor jouw project bepalen. Neem vandaag nog contact op om je wensen te bespreken en een gratis offerte te ontvangen.